AKTUALIZOVANÉ: Bývalého policajného prezidenta dnes ráno zadržala polícia

NETKY.SK • 3 December 2020, 7:46 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ: Bývalého policajného prezidenta dnes ráno zadržala polícia

Podľa informácií portálu Aktuality.sk sa mal bývalý policajný prezident Milan L. dnes v skorých ranných hodinách dostaviť na výsluch.

slovakia

left justify in out

Tak sa podľa Denníka N aj stalo. Milan L. bol následne po výsluchu zadržaný. Má to súvis s včera medializovanými správami, že exprezident Policajného zboru SR má byť ďalšou z osôb, ktoré rieši Národná kriminálna agentúra v akcii Judáš. Aj Milan L. je obvinený z korupcie.

 

Matúš Beresecký, právny zástupca Milana L., pre Aktuality reagoval v zmysle povinnosti zachovania advokátskej mlčanlivosti. Milan L. sa ešte v stredu nachádzal v Chorvátsku, odkiaľ sa vrátil na Slovensko práve z dôvodu výsluchu.

 

Na sídlo polície prišiel aj advokát ďalšieho obvineného, Borisa B., Daniel Lipšic. Aj námestník Slovenskej informačnej služby má totiž vypovedať práve dnes.

 

Prečítajte si aj o včerajších zásahoch Národnej kriminálnej agentúry.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona