Bývalý hráč Slovana Michal Otočka mal kolíziu s vlakom, je v umelom spánku

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 18:42 • 2 min
Bývalý hráč Slovana Michal Otočka mal kolíziu s vlakom, je v umelom spánku

PAŽIŤ - Bývalý futbalista Slovana Bratislava či Slavie Praha a momentálne hráč účastníka V. ligy TJ Nový Život Veľké Uherce Michal Otočka sa v nedeľu so svojím automobilom dostal do kolízie s vlakom na železničnom priecestí pri obci Pažiť v okrese Partizánske. Otočka bol po zápase s Podolím (5:0) zaviesť domov spoluhráča a zachytil ho rýchlik, ktorý ho tlačil viac ako sto metrov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Otočka momentálne leží v umelom spánku na jednotke intenzívnej starostlivosti v partizánskej nemocnici. Jeho stav je stabilizovaný, ale veľmi vážny. "Keď sa správa rozšírila, išli sme za Michalom do nemocnice, kde už bola najbližšia rodina a spoluhráči. Veľmi ťažko sa to hovorí, táto udalosť nás všetkých zasiahla. V pondelok sme sa zišli na ihrisku, nikomu nebolo do reči. Michal je veľký bojovní, všetci stojíme pri ňom. Veríme, že tento zápas vyhrá a vráti sa medzi nás," citovala stránka zsfz.sk slová prezidenta klubu z Veľkých Uheriec Antona Laca.

 

Otočka okrem Slovana Bratislava a Slavie Praha pôsobil vo svojej kariére aj v Trenčíne, Prievidzi, Moravanoch nad Váhom či Topoľčanoch. V zahraničí si zahral za rakúsky Neusiedl am See.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies