Bývalý akrobat po úraze zázračne uzdravený

NETKY.SK • 17 September 2019, 10:31 • 2 min
Bývalý akrobat po úraze zázračne uzdravený

Aj toto leto prebiehala v Afrike evanjelizačná kampaň pod vedením Daniela Kolendu. Afrika mohla opäť zažiť Božiu moc, ktorá uzdravovala ľudí z rôznych chorôb. Ľudia zakúsili Božiu moc, ktorá prechádzala ich telom a mnohí uverili v Ježiša Krista ako svojho spasiteľa.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Daniel Kolenda so svojim tímom navštívil kenské mesto Nakuru vo východnej Afrike. Poďme sa pozrieť čo všetko sa tam odohralo.

 

Práve skončil prvý večer týždennej kampane, kde Daniel Kolenda kázal o Božej láske, spasení a odpustení hriechov. Keď sa modlil za uzdravenie diali sa pozoruhodné zázraky. Bývalý akrobat mal problém s chrbticou a po modlitbe bol úplne uzdravený. Ježiš uzdravuje aj v dnešnej dobe. Každý kto v neho verí, môže prijať svoj zázrak, tak ako ľudia o ktorých čítame v Biblii v Novom zákone. Tí čo prišli k Ježišovi boli všetci uzdravení. Daniel Kolenda si chcel overiť zázrak tohto muža a poprosil ho, aby sa zohol. Ten sa v momente postaral o skutočnú zábavu. Na dôkaz uzdravenia urobil stojku na rukách a ohol svoje telo neuveriteľným spôsobom. Nohy sa mu len tak hompáľali ponad jeho hlavy, ako vidieť na fotke. Niet pochýb, že jeho chrbát sa dal úplne do poriadku a všetky bolesti zmizli.

 

img

 

Tejto žene (stojí tu so svojim manželom) lekári diagnostikovali 4. štádium rakoviny a prežívala hrozné bolesti. Dnes jej lekár potvrdil úplné uzdravenie.

 

img

 

Táto žena malo od roku 1989 artritídu a 7 rokov chodila o barlách. Teraz ich už vôbec nepotrebuje.

 

img

 

Najdôležitejšou vecou, ktorú Daniel Kolenda vždy vyzdvihuje je odovzdať svoj život do Božích rúk a prijať jeho syna Ježiša Krista. Krátkou modlitbou vždy vedie zástupy, aby nahlas a zo srdca hovorili modlitbu spasenia. Ľudia v nej žiadajú Boha o odpustenie hriechov a hovoria, že veria v Ježiša Krista ako svojho osobného spasiteľa a prosia, aby prišiel skrze Ducha Svätého do ich sŕdc. Po modlitbe sú veľakrát ľudia automaticky uzdravovaní z rôznych chorôb, alebo cítia obrovskú úľavu z rôznych duševných problémov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies