Americký rock'n'rollový hudobník utrpel mŕtvicu

NETKY.SK • 2 Marec 2019, 11:38 • 2 min
Americký rock'n'rollový hudobník utrpel mŕtvicu

BRATISLAVA - Americký rock'n'rollový hudobník Jerry Lee Lewis utrpel slabú mŕtvicu. Informáciu potvrdili jeho zástupcovia na sociálnej sieti Facebook s tým, že v súčasnosti sa zotavuje v Memphise a lekári očakávajú jeho úplne uzdravenie.

slovakia

left justify in out

Dodali tiež, že muzikant sa chce čoskoro vrátiť do štúdia a nahrať gospelový album. Osemdesiattriročný hudobník takisto plánuje koncertovať.


Jerry Lee Lewis je známy hitmi ako Great Balls of Fire, Breathless, High School Confidential či Whole Lotta Shakin' Goin' On. V roku 1986 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a v roku 2004 ho magazín Rolling Stone zaradil medzi 100 najlepších interpretov a interpretiek všetkých čias. Rovnako známy je ale aj škandálmi v súkromnom živote, ako napríklad predčasným ukončením turné po tom, ako sa verejnosť dozvedela o jeho manželstve s trinásťročnou sesternicou Myrou Gale. Práve jej brat Rusty bol kedysi ženatý s Lewisovou siedmou manželkou Judith Brown.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies