Bukata: Čakajú nás najdôležitejšie zápasy v živote

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 10:12 • 2 min
Bukata: Čakajú nás najdôležitejšie zápasy v živote

GLIWICE - Slovenský futbalový stredopoliar v službách poľského klubu Piast Gliwice Martin Bukata priznal, že mužstvo trénera Radoslava Látala zažije v najbližších týždňoch najnáročnejšie obdobie doterajšieho priebehu aktuálnej sezóny.

slovakia

left justify in out

Piast skončil v základnej časti poľskej Ekstraklasy na solídnom 2. mieste, na lídra Legiu Varšava mal manko dva body. Keďže mužstvá si následne do nadstavbových skupín prenášajú iba polovicu bodov (pri nepárnom počte sa body zaokrúhľujú smerom nahor, pozn.), momentálne je medzi najvyššie postavenou dvojicou rozdiel iba jeden bod.


"V nadchádzajúcich siedmich kolách sa budeme musieť prezentovať čo najlepšie. Budú najdôležitejšie zápasy v našich životoch. Chceme sa umiestniť tak vysoko, ako to len bude možné. Náš cieľ je na dosah ruky. Urobíme všetko pre to, aby sme nesklamali fanúšikov ani samých seba," vyhlásil pre oficiálny klubový web 22-ročný Košičan Martin Bukata.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies