Buffon sa doliečuje, súboj s Kostarikou je otázny

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 09:05 • 2 min
Buffon sa doliečuje, súboj s Kostarikou je otázny

MANAUS - Brankár talianskej futbalovej reprezentácie Gianluigi Buffon sa uzdravuje po zranení členka, ale zatiaľ nie je jasné, či stihne druhý súboj squadry na svetovom šampionáte proti Kostarike. V piatok 20. júna bude Talianom proti Kostaričanom naisto chýbať obranca Mattio De Sciglio. Obaja futbalisti nenastúpili na otvárací zápas tímu z Apeninského polostrova na svetovom šampionáte proti Anglicku (2:1).

slovakia

left justify in out

Buffon si poranil členok na minulotýždňovom piatkovom tréningu svojho mužstva, v sobotu ho medzi žrďami nahradil gólman parížskeho Saint-Germain Salvatore Sirigu. "Som optimista. Verím, že sa rýchlo uzdraví. Nemôžem však povedať presnú diagnózu. Každý deň vyhodnocujeme jeho zdravotný stav a až v deň súboja sa definitívne rozhodneme," uviedol lekár talianskej reprezentácie Enrico Castellacci. 

 

Buffon mal zdravotné problémy aj na MS 2010 a ochytal len prvý duel vtedy úradujúcich šampiónov na turnaji proti Paraguaju, v súbojoch proti Novému Zélandu a Slovensku dostal šancu Federico Marchetti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies