Buffon: Nemohli sme uveriť, že slepci z ManUtd nechceli Pogbu

NETKY.SK • 16 Január 2014, 15:15 • 2 min
Buffon: Nemohli sme uveriť, že slepci z ManUtd nechceli Pogbu

TURÍN - Brankár talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Gianluigi Buffon pochválil svojho spoluhráča Paula Pogbu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný Francúz patrí podľa gólmana "starej dámy" k budúcim víťazom prestížnej ankety Zlatá lopta FIFA, Pogba očaril svojou mierou talentu skúseného brankára a jeho spoluhráčov ihneď po príchode z anglického Manchestru United. V tíme "červených diablov" nedostával Pogba dostatok príležitostí a rozhodol sa pre zmenu pôsobiska.

"Po treťom alebo štvrtom spoločnom tréningu sme nemohli uveriť, že v Manchestri Pogbu nechceli, asi boli slepí," vyhlásil Buffon pre televíznu stanicu Italia 1 a vrátil sa aj k pondelňajšiemu odovzdaniu Zlatej lopty FIFA. "Hlasoval som za Andreu Pirla, Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Za Pirla, pretože je na svojej pozícii najlepší, za Ronalda, pretože bol najlepší v roku 2013 a za Messiho, pretože je najlepší v histórii. V budúcnosti budem možno hlasovať za Pogbu. Je to typ hráča, pri ktorého hre sa vám neveriacky otvárajú ústa," dodal majster sveta z roku 2006 Buffon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies