Budapest Airport rozširuje ponuku leteckých spojov z maďarskej metropoly

NETKY.SK • 23 Január 2015, 16:59 • 2 min
Budapest Airport rozširuje ponuku leteckých spojov z maďarskej metropoly

BUDAPEŠŤ - Spoločnosť Budapest Airport (BA), ktorá prevádzkuje budapeštianske Medzinárodné letisko Ferenca Liszta, postupne od konca marca rozširuje ponuku leteckých spojov z maďarskej metropoly a v roku 2015 očakáva 5-% rast počtu pasažierov. Podľa agentúry MTI o tom dnes informoval generálny riaditeľ BA Jost Lammers.

slovakia

left justify in out

Španielska letecká spoločnosť Vueling začne lietať do Ríma, škandinávska SAS do Štokholmu, maďarská Wizz Air do Lisabonu, írsky Ryanair do Atén a obnovujú spoj španielskej Iberie s Madridom. Spojom Budapešť-Montreal-Toronto sa obnoví priame letecké spojenie Maďarska so Severnou Amerikou.
     

V letnom letovom poriadku rozšíria svoje kapacity viaceré letecké spoločnosti pridaním ďalších spojov - medzi nimi Qatar Airways, UP by El Al, LOT, Germanwings, Wizz Air a aj Transavia.
     

BA vlani vybavila rekordných 9.155.961 pasažierov. Medziročný nárast počtu cestujúcich cez Medzinárodné letisko Ferenca Liszta dosiahol v roku 2014 7,5 %.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies