Bublinkové obálky: Ochrana krehkých zásielok pred neviditeľnými nástrahami

NETKY.SK • 14 August 2023, 09:55 • 2 min
Bublinkové obálky: Ochrana krehkých zásielok pred neviditeľnými nástrahami

Či už ste si objednali cennú knihu, drahý prístroj alebo niekomu posielate vzácny dar, chcete, aby balíček dorazil na určené miesto bezpečne a v dokonalom stave. Možností prepravy máte dnes naozaj veľa, horšie to už býva s obalom, ktorý nedokáže predmetnú zásielku dobre ochrániť. Ideálnym riešením pre tieto prípady sú praktické bublinkové obálky, ktoré ako tajný „Ninja“ bojujú za zachovanie dokonalého stavu a bezpečie všetkých krehkých cenností počas ich prepravy alebo skladovania.

slovakia

left justify in out

Poďme sa spoločne na dôležité vlastnosti týchto obálok pozrieť.


Obal, ktorý je predurčený na ochranu krehkých predmetov pred nárazmi

Vo svojej podstate sú špeciálne bublinkové obálky dokonalý obalový systém rôznych zásielok. Dôvod? Predstavte si malú bublinu v obálke ako malého, ale odhodlaného ninju, pripraveného čeliť každému nárazu, tlaku alebo nepredvídateľnému stresu. Tieto malé ochranné elementy pracujú neúnavne, aby absorbovali nárazy a vibrácie počas prepravy, chrániac tak obsah obálky pred možným poškodením.


Môže za to špeciálne polstrovanie vnútornej strany obálky LDPE bublinkovou fóliou, ktorá chráni krehké a citlivé predmety počas prepravy pred mechanickým poškodením. Bublinky sú ako airbagy v aute, ktoré pri náraze tlmia vibrácie a zabraňujú poškodeniu predmetu.


Bubble Wrap štít s ochranou pred vlhkosťou
Ochrana proti nárazu nie je jediná výhoda týchto obálok. Malí „bublinkoví ninjovia“ majú aj ďalšiu super schopnosť. Okrem toho, že sú majstrami v boji proti nárazom, sú tiež skvelými strážcami proti vlhkosti.

     

Materiál, z ktorého sú bublinkové obálky vyrobené (LDPE fólia), poskytuje zásielkam aj dobrú ochranu proti vlhkosti a vode. Žiadne upršané počasie ani vlhkosť tak vaše zásielky neohrozí, pretože bublinková fólia v kombinácii s kvalitným papierom sa o všetko postarajú.

Či už teda potrebujete spoľahlivú ochranu proti nárazom alebo ste zvedaví, ako chrániť svoje predmety pred vlhkostnými nástrahami, bublinkové obálky sú odpoveďou, pretože s ich jedinečnou kombináciou "ninjovských" ochranných schopností a vodotesných vlastností sú skutočným superhrdinom vo svete balenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies