Brutálne VIDEO: Policajt vystrelil na auto plné detí!

NETKY.SK • 18 November 2013, 15:45 • 2 min
Brutálne VIDEO: Policajt vystrelil na auto plné detí!

SANTA FE – Policajti úplne nezvládli situáciu! Kamera na aute policajného dôstojníka v americkom štáte Nové Mexiko zachytila situáciu, pri ktorej sa rozum zastavuje.

slovakia

left justify in out

Policajný dôstojník zastavil Orianu Ferrellovú, ktorá prekročila so svojím autom rýchlosť o viac ako 30 km/h. Policajt vypočúval Ferrellovú, ktorá viezla v mini-vane päť svojich detí. Keď si išiel policajt skontrolovať niečo do svojho auta, Ferrellová sa rozbehla a myslela si, že ujde.

Policajt ju ale dobehol, opäť ju zastavil a prinútil ju vystúpiť z auta. Po chvíli rozprávania prikázal Ferrellovej aby sa k nemu otočila chrbtom. Matka piatich detí to však odmietla a išla si sadnúť za volant. Policajt ju chcel násilím prinútiť, čo nahnevalo Ferrellovej 14-ročného syna, ktorý vyštartoval po dôstojníkovi. Po menšej bitke Ferrellovci opäť naskákali do auta a chceli ujsť. Zablokovalo ich ďalšie policajné auto, ktoré prišlo na pomoc. Napadnutý policajt sa potom pokúsil obuškom rozbiť okno na aute.

Ferrellová to napätie nezvládla a opäť sa rozhodla z miesta ujsť. Jeden z policajtov, ktorí prišli na pomoc niekoľkokrát na auto vystrelil. Ferrellovú po naháňačke zastavili a potom ju spolu s jej synom zatkli.

Policajt, ktorý zasahoval spolu so svojím kolegom, ktorý na auto vystrelil sú momentálne vyšetrovaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies