Britský herec Rowan Atkinson pri havárii zdemoloval svoj luxusný McLaren F1

NETKY.SK • 5 August 2011, 15:25 • 2 min
Britský herec Rowan Atkinson pri havárii zdemoloval svoj luxusný McLaren F1

Britský herec Rowan Atkinson pri havárii zdemoloval svoj luxusný McLaren F1 - Kultúra Britský komik Rowan Atkinson, známy predovšetkým ako stvárniteľ popletenej seriálovej a filmovej postavy Mr. Beana, nabúral svoj luxusný športový automobil McLaren F1, z

slovakia

left justify in out

img

Britský komik Rowan Atkinson, známy predovšetkým ako stvárniteľ popletenej seriálovej a filmovej postavy Mr. Beana, nabúral svoj luxusný športový automobil McLaren F1, z ktorého vraku po náraze vyšiel len s menším zranením ramena. Informovali o tom dnes britské médiá s odvolaním sa na políciu.
      Päťdesiatšesťročný herec sa so svojim vozidlom niekoľkokrát pretočil, nabúral do stromu a do pouličnej lampy. Po náraze sa auto chytilo horieť.
      K nehode, pri ktorej museli zasahovať hasiči, došlo na ceste v grófstve Cambridgeshire, približne 150 kilometrov severne od Londýna.
      Úrady bezprostredne nezverejnili, ako k nehode došlo. Atkinson sa k incidentu takisto bližšie nevyjadril.
      Mr. Bean sa preslávil svojou šialenou jazdou na vozidle Mini 1000, ktoré sa stalo jedným z ústredných motívov úspešného seriálu. Atkinson má však záľubu v úplne iných autách. Je majiteľom niekoľkých vysokorýchlostných a moderných vozidiel, uviedla tlačová agentúra DPA.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies