Brazílsky útočník Wesley posilou Trenčína

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 15:38 • 2 min
Brazílsky útočník Wesley posilou Trenčína

TRENČÍN - Brazílsky útočník Wesley Moraes Ferreira Da Silva bude minimálne do konca tejto sezóny pôsobiť v slovenskom fortunaligovom futbalovom klube AS Trenčín.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný hráč uspel na mesiac trvajúcej skúške. Súčasťou dohody je aj opcia na viac rokov, informoval web klubu.

"Počas svojho krátkeho pobytu u nás ukázal potenciál. Z hľadiska typológie a postavy to môže byť pre našu budúcnosť veľmi zaujímavý hráč," povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček a dodal: "Wesleyho môžeme porovnať s Fanendom Adim. Z nášho pohľadu však má ešte väčší potenciál. Veríme, že vložená energia sa nám časom vráti." 

 

Juhoameričan skonštatoval: "Som veľmi šťastný, že sa mi podarilo presvedčiť o mojich schopnostiach. Teraz musím už len tvrdo pracovať, aby som sa presadil do mužstva. Je tu veľmi dobrý tím, každý jeden tréning ma posúva." Rodákovi z Juiz De Fora pomáhajú v adaptácii na Slovensku aj krajania Ramón a Jairo: "Obaja sú skvelí chalani, ale celkovo všetci v kabíne a v klube sú veľmi milí."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies