Brazílske sklamanie proti JAR: Fanúšikovia bučali na hráčov

NETKY.SK • 5 August 2016, 10:39 • 2 min
Brazílske sklamanie proti JAR: Fanúšikovia bučali na hráčov

BRASILIA - Vstup do olympijského turnaja s hviezdnym Neymarom si brazílski futbalisti predstavovali inak. Bezgólová remíza s Juhoafrickou republikou, ktorá hrala od 60. minúty bez vylúčeného Mothobiho Mvalu, bola pre vypredaný štadión v Brasilii trpkým sklamaním.

slovakia

left justify in out

"Kanárikovia" sa v úvodnom stretnutí natrápili najmä v koncovke a z biednej efektivity ich nevytrhlo ani hviezdne trio Neymar, Gabriel a Gabriel Jesus, ktoré by malo ťahať ofenzívu domáceho tímu za olympijským zlatom. Potvrdil to najmä tretí menovaný hráč, keď v 69. minúte dobehol zblokovanú loptu a mal pred sebou prázdnu bránu, no z dvoch metrov ju poslal iba do žrde.

 

"Mali sme niekoľko skvelých príležitostí, ale loptu sme do brány nedostali. Musím vyzdvihnúť súpera z Južnej Afriky, ktorý má veľmi dobre zložený tím a ten nám výrazne sťažil zápas. Bolo náročné produkovať našu hru," povedal po stretnutí domáci kouč Rogerio Micale.

 

Podľa Gabriela Jesusa, ktorý sa len nedávno stal novou posilou Manchestru City, malo 69.000 ľudí na štadióne priveľké očakávania. "Neboli sme nervózni, práve naopak. Mali sme dostatok sebavedomia, žiaľ, futbal prináša aj takéto zápasy," uviedol. Niektorí fanúšikovia však nemali pre bezgólovú remízu pochopenie a na adresu hráčov po zápase bučali. "Podpora fanúšikov je pre nás veľmi dôležitá. Vieme, že olympijský turnaj nebude pre nás ľahkou prechádzkou. Ak nám však zostanú fanúšikovia verní a budeme mať ich podporu, pôjde nám to ľahšie," dodal kouč Micale.

 

Reparát môžu Brazílčania zložiť 8. augusta o 3.30 SELČ proti Iraku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies