Bratislavské Staré Mesto opraví verejné toalety za 48-tisíc eur

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 14:31 • 2 min
Bratislavské Staré Mesto opraví verejné toalety za 48-tisíc eur

BRATISLAVA - Bratislavské Staré Mesto začalo s rekonštrukciou verejných toaliet. Minulý týždeň sa začali práce na verejných toaletách v Grassalkovichovej záhrade, v týchto dňoch sa začína oprava toaliet v Medickej záhrade.

slovakia

left justify in out

Priestory, ktoré boli častým terčom vandalov, vynovia novými toaletami, umývadlami aj osvetlením. Informovala o tom hovorkyňa Starého Mesta Alexandra Obuchová.

 

Staré Mesto našlo dodávateľov na rekonštrukciu verejných toaliet vo verejnom obstarávaní. Náklady v prípade Grassalkovichovej záhrady sú 24 538 eur, oprava toaliet v Medickej záhrade bude stáť 23 960 eur. V oboch prípadoch by mali práce ukončiť najneskôr do konca augusta. Priestory vymaľujú, zrekonštruujú elektroinštaláciu, opravia kachličky a vymenia batérie. Toalety v Medickej záhrade budú počas rekonštrukcie v obmedzenej prevádzke, toalety v Grassalkovichovej záhrade budú počas rekonštrukcie zatvorené. 

 

Rekonštruovať budú v budúcnosti aj verejné toalety na Námestí Eugena Suchoňa, opravia a sprístupnia aj toaletu na ihrisku na Jakubovom námestí. Od 1. augusta zároveň nadobúda účinnosť rozhodnutie starostky Starého Mesta Táne Rosovej o nových otváracích hodinách historických záhrad v centre. Grassalkovichovu záhradu budú otvárať o hodinu skôr, čiže o 8:00 a bude otvorená do 21.00. Nové otváracie hodiny platia od apríla do septembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies