Bratislavské letisko ponúka detské kútiky i prebaľovacie miestnosti

NETKY.SK • 2 August 2012, 11:41 • 2 min
Bratislavské letisko ponúka detské kútiky i prebaľovacie miestnosti

Bratislavské letisko ponúka detské kútiky i prebaľovacie miestnosti - Radíme Bratislavské letisko ponúka pre rodičov s deťmi viacero ústretových prvkov pre uľahčenie a spríjemnenie cestovania. Rodiny majú napríklad k dispozícii samostatné miestnosti, kde

slovakia

left justify in out

img

Bratislavské letisko ponúka pre rodičov s deťmi viacero ústretových prvkov pre uľahčenie a spríjemnenie cestovania. Rodiny majú napríklad k dispozícii samostatné miestnosti, kde môžu mamičky nerušene a pohodlne pred odletom prebaliť i nakŕmiť svoju ratolesť.
      "Tieto miestnosti sa nachádzajú vo verejných aj neverejných priestoroch nového terminálu v blízkosti sociálnych zariadení," vysvetľuje pre TASR hovorkyňa letiska Dana Madunická. Dodáva, že miestnosti sú štandardne vybavené umývadlom so sprchou, toaletou, prebaľovacím pultom a ohrievačom fliaš a detskej stravy.
      Neverejné priestory terminálu ponúkajú i detské kútiky, kde si najmenší cestujúci môžu skrátiť čas čakania na let rôznymi hrami. "Nový terminál letiska ponúka svojim návštevníkom neobmedzený prístup na wi-fi zdarma, vďaka ktorému môže svoje dieťatko zabaviť počas čakania na let sledovaním rozprávky," uzatvára pre TASR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies