Bratislavčana zrazil osobný vlak, bol na mieste mŕtvy

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 10:06 • 2 min
Bratislavčana zrazil osobný vlak, bol na mieste mŕtvy

BRATISLAVA - V stredu (5.6.) večer zrazil 63-ročného Bratislavčana osobný vlak, ktorý smeroval zo železničnej stanice Nové Mesto do Šale. Nehoda sa stala na druhej koľaji železničnej trate medzi odbočkou Močiar a železničnou stanicou Bratislava - Vajnory.

slovakia

left justify in out

"Krátko predtým, ako došlo k zrážke s osobou, míňal osobný vlak rýchlik jazdiaci po tretej koľaji. Hneď po tom, ako vlaky okolo seba prešli, sa do jazdnej dráhy osobného vlaku postavil poškodený," povedala hovorkyňa bratislavských krajských policajtov Petra Hrášková. Aj keď rušňovodič podľa nej použil zvukové znamenie aj rýchlobrzdu, zrážke s mužom však pre krátku vzdialenosť zabrániť nedokázal. Muž utrpel devastačné porania rôznych častí tela, ktorým podľa vyjadrenia lekára na mieste podľahol.

Pre dokumentovanie miesta zrážky a odstraňovanie jej následkov vlaky na druhej koľaji nejazdili do približne 21.15 h. Železničná polícia vec rieši ako priestupok v zmysle zákona o dráhach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies