Bratislava bude od marca letecky spojená s Kyjevom

NETKY.SK • 10 Január 2013, 14:08 • 2 min
Bratislava bude od marca letecky spojená s Kyjevom

Bratislava bude od marca letecky spojená s Kyjevom - Doprava Nová linka podľa obchodného riaditeľa bratislavského letiska Tomáša Kiku posilňuje pozíciu letiska ako vstupnej brány do stredoeurópskeho regiónu. Ukrajinská letecká spoločnosť Air Onix otvorí o

slovakia

left justify in out

img

Nová linka podľa obchodného riaditeľa bratislavského letiska Tomáša Kiku posilňuje pozíciu letiska ako vstupnej brány do stredoeurópskeho regiónu.

Ukrajinská letecká spoločnosť Air Onix otvorí od začiatku marca tohto roka letecké spojenie medzi Bratislavou a Kyjevom.

Pravidelné lety bude ponúkať štyrikrát týždenne, a to vždy v pondelok, stredu, piatok a nedeľu.

Nová linka podľa obchodného riaditeľa bratislavského letiska Tomáša Kiku posilňuje pozíciu letiska ako vstupnej brány do stredoeurópskeho regiónu."Priama nadväznosť letov z Kyjeva do Simferopolu prináša aj atraktívne možnosti dosiahnutia krymskej oblasti, ale aj ďalších cieľov z ponuky Air Onix," dodal.

"Sme veľmi radi, že bratislavské letisko je našou prvou medzinárodnou destináciou v rámci Európskej únie," konštatoval zástupca generálneho riaditeľa Air Onix Yevheniy Khaynatskyy. 

Lety z Bratislavy budú s pravidelným odletom o 13.00 h. Z kyjevského letiska Žuljany bude Boeing 737 odlietať o 10.30 h lokálneho času.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies