Brankár Slipčenko pripravený na úlohu dvojky, biť sa už nechce

NETKY.SK • 7 Február 2014, 12:53 • 2 min
Brankár Slipčenko pripravený na úlohu dvojky, biť sa už nechce

TRENČÍN - Robert Slipčenko o bitke s popradským brankárom Popradu Dušanom Sidorom: "Chcel som si to skúsiť, už je to za mnou. Len občas si na to zaspomínam, keď mi to niekto pripomenie".

slovakia

left justify in out

Čerstvo angažovaný český brankár Robert Slipčenko je v hokejovej Dukle Trenčín pripravený plniť úlohu dvojky.

"Jednotkou je tu Adam Nagy. Keď bude chytať on, budem ho stopercentne podporovať. Poznám ho už z minulej sezóny, keď som pôsobil v slovenskej extralige. Páči sa mi jeho štýl, Dukla má veľmi kvalitného gólmana. Ja som pripravený na úlohu dvojky. Verím, že nejakú príležitosť dostanem aj ja, ale keď bude chytať Adam, bude mať moju podporu," uviedol v rozhovore na klubovom webe 28-ročný gólman, ktorý pôsobil v ročníku 2013/2014 v poľskom tíme JKH GKS Jastrzebie. Odchovanec Slavie Praha už má skúsenosti so slovenským hokejom - v minulej sezóne 2012/2013 vo farbách Banskej Bystrice a Popradu. Ako hráč "baranov" zaujal bitkou s gólmanom "kamzíkov" Dušanom Sidorom. "Chcel som si to skúsiť, už je to za mnou. Len občas si na to zaspomínam, keď mi to niekto pripomenie," doplnil Slipčenko. 

Vedenie trenčianskeho klubu ešte stále hľadá výraznejšiu posilu do mužstva. Čas má do 15. februára, keď sa skončí prestupové obdobie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies