Brankár Krnáč odchádza zo Žiliny, možno zamieri do Slovana

NETKY.SK • 30 December 2014, 10:50 • 2 min
Brankár Krnáč odchádza zo Žiliny, možno zamieri do Slovana

ŽILINA - Slovenský brankár Martin Krnáč končí pôsobenie v tíme aktuálneho lídra najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MŠK Žilina.

slovakia

left justify in out

Pod Dubňom sa 29-ročnému gólmanovi (nar. 30. januára 1985) skončí zmluva 31. decembra a za "šošonov" už chytať nebude. "Vyzerá to tak, že sa naše cesty rozídu," povedal pre denník Šport odchovanec bratislavského Interu.

 

Od Žiliny údajne dostal ponuku na prácu v klube, no jeho plánom je ešte niekoľko rokov aktívne hrať. "Veľmi si túto dobrú alternatívu vážim. V Žiline som urobil krok dopredu a rád by som to na inom mieste zúročil a výkonnostne sa posunul ďalej. Plne som rešpektoval aj to, že prišiel Volešák a ja som sa posadil na lavičku. Vychádzali sme výborne a navzájom sme sa podporovali," doplnil Krnáč, o ktorého služby sa z konkurenčných klubov zaujímajú Ružomberok no najmä úradujúci majster Slovan Bratislava. "Je to pravda, ale počkajme si ešte pár dní," dodal Krnáč. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies