Brankár Kamenár sa po rokoch vrátil do FC Spartak Trnava

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 11:57 • 2 min
Brankár Kamenár sa po rokoch vrátil do FC Spartak Trnava

TRNAVA - Štvrtý tím minulej sezóny najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FC Spartak Trnava v stredu predstavil posilu na brankárskom poste.

slovakia

left justify in out

S "andelmi" podpísal zmluvu do 30. júna 2016 gólman Ľuboš Kamenár. Dvadsaťosemročný bývalý slovenský reprezentant prišiel do Trnavy ako voľný hráč, naposledy pôsobil v maďarskom klube FC ETO Györ, ten však skrachoval.

 

"S Trnavou som v kontakte asi tri týždne, ozvali sa mi funkcionári a zisťovali moju situáciu. Po oslovení som prejavil záujem hrať za FC Spartak a dohodli sme sa. Teším sa na tento angažmán. Otec i starý otec sú veľkí trnavskí fanúšikovia, uvidia ma v akcii na novom štadióne. Z návratu sa potešila aj manželka," povedal na oficiálnej internetovej stránke trnavského klubu Kamenár.

 

"Vyhoveli sme požiadavke trénerov. Je asi to najlepšie, čo momentálne ponúkal trh. Som veľmi rád, že komunikácia s ním bola rýchla a prišlo k dohode. Kontrakt chceme zaregistrovať čo najskôr, riešime papierové náležitosti s maďarskou stranou. Snažíme sa vyriešiť všetko, aby mohol chytať už v nedeľnom fortunaligovom stretnutí na pôde Dunajskej Stredy," uviedol na webe spartak.sk generálny manažér Trnavčanov Viktor Blažek.

 

Ľuboš Kamenár je trnavským rodákom i odchovancom, odtiaľ zamieril v roku 2005 do Petržalky. V zahraničí má za sebou anabázy vo francúzskom Nantes, tureckom Sivasspore, českej Sparte Praha, škótskom Celticu Glasgow či spomenutom Györi. V roku 2012 sa nakrátko zastavil opäť v FC Spartak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies