Boy George ľutuje, že sa nestretol s Michaelom Jacksonom

NETKY.SK • 27 Január 2017, 08:53 • 2 min
Boy George ľutuje, že sa nestretol s Michaelom Jacksonom

LONDÝN - Anglický spevák Boy George ľutuje, že sa nestretol s americkým interpretom Michaelom Jacksonom, ktorý zomrel v roku 2009.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný líder skupiny Culture Club to uviedol v americkej televíznej relácii Watch What Happens Live with Andy Cohen, kde rozprával o stretnutí s dcérou legendárneho speváka Paris Jackson. "Povedal som jej, že je veľmi krásna a že jej otec bol úžasný, no nikdy som sa s ním nestretol, čo ma veľmi mrzí. Bola naozaj pôvabná," povedal.


Culture Club vznikli v roku 1981 v Londýne. V 80. rokoch sa preslávili hitmi ako Do You Really Want to Hurt Me alebo Karma Chameleon. Boy George však úspech skupiny nezvládol a podľahol drogám, čo viedlo k viacerým stretom so zákonom. Skupina sa rozpadla v roku 1986, následne jej frontman odštartoval sólovú kariéru, počas ktorej vydal niekoľko albumov, založil si módnu značku B-Rude a dostal sa aj do väzenia. Zoskupenie sa na scénu vrátilo až o dvanásť rokov neskôr, no vydržali spolu štyri roky. Od roku 2014 sa formácia pokúša nahrať nový album. Na konte majú štúdiovky Kissing to Be Clever (1982), Colour by Numbers (1983), Waking Up with the House on Fire (1984), From Luxury to Heartache (1986) a Don't Mind If I Do (1999).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies