Boxerský šampión Floyd Mayweather podporil ďalšiu ICO spoločnosť

NETKY.SK • 17 September 2017, 16:08 • 2 min
Boxerský šampión Floyd Mayweather podporil ďalšiu ICO spoločnosť

LAS VEGAS – Napriek zákazu ICO metódy získavania finančných prostriedkov v Číne a rozruchu okolo toho v ďalších krajinách sveta, má táto platforma aj svojich verných fanúšikov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Americká boxerská hviezda Floyd Mayweather je jedným z nich. Na svojom Instagrame v piatok zverejnil fotku, ktorou prezentuje svoju vernosť kryptomenám.

 


Nedávno sme vás o týchto Mayweatherových aktivitách informovali aj my, takže rozhodne nie je v tejto sfére žiadnym nováčikom. Toto je už jeho tretí príspevok na sociálnych sieťach za posledný mesiac, v ktorých propaguje ICO spoločnosti. Aktuálne podporuje začínajúcu spoločnosť Centra, ktorá chce preraziť na trh s krypto debetnou kartou.

Mayweather už skôr naznačil, že spolupracuje s digitálnou marketingovou spoločnosťou Crypto Media Group, ktorá sa usiluje prilákať celebrity do sveta kryptomien. Boxer potvrdil, že na obchodné transkacie používa svoju kartu Titanium Centra na platby Bitcoinmi a Ethereom.

 


Podobný krok urobila nedávno aj slávna americká hotelová dedička Paris Hilton, ktorá tento mesiac na svojom Twitteri taktiež propagovala inú ICO spoločnosť. Nezabudla však pripojiť hashtag #ThisIsNotAnAd, čo v preklade znamená, že sa nejedná o reklamu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies