Boxer Mayweather zdolal Berta a vyrovnal rekord Rockyho Marciana

NETKY.SK • 13 September 2015, 09:34 • 2 min
Boxer Mayweather zdolal Berta a vyrovnal rekord Rockyho Marciana

LAS VEGAS - Americký boxer Floyd Mayweather zdolal v sobotňajšom súboji svojho krajana Andreho Berta a obhájil titul majstra sveta welterovej váhe vo verziách WBC a WBA. Tridsaťosemročný Mayweather si vylepšil bilanciu na 49 výhier, 0 prehier a vyrovnal rekord legendárneho Rockyho Marciana.

slovakia

left justify in out

Sobotňajší duel v lasvegaskom hoteli MGM Grand mal jednoznačný priebeh. Favorizovaný Mayweather mal od úvodu prevahu, ktorá sa napokon ukázal aj na rozhodnutí arbitrov. Tí mu prisúdili výhru po verdiktoch 120:108, 118:108, 117:111. "Skončil som, toto bol môj posledný zápas v kariére. Blížim sa k štyridsiatke, jednoducho musíte vedieť, kedy defintívne zavesiť rukavice na klinec. V boxe už nemám čo viac dokázať, chcem stráviť viac času s rodinou," uviedol po súboji 38-ročný nezdolaný pästiar.

 

Viacerí odborníci však jeho slová o konci kariéry ihneď spochybnili. Mayweather sa podľa nich pokúsi o jubilejné 50. víťazstvo, čím by sa stal absolútne najúspešnejším boxerom v histórii.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies