Boston postúpil poľahky do finále, Chára je zranený

NETKY.SK • 17 Máj 2019, 11:32 • 2 min
Boston postúpil poľahky do finále, Chára je zranený

NEW YORK - Slovenský kapitán hokejistov Bostonu Bruins Zdeno Chára nenastúpil pre nešpecifikované zranenie na posledný zápas série finále Východnej konferencie NHL, v ktorom jeho tím vyhral na ľade Caroliny Hurricanes 4:0 a rovnakým skóre triumfoval aj v celej sérii. Tréner Bostonu Bruce Cassidy verí, že Chára bude na finále k dispozícii.

slovakia

left justify in out

"Na rannom tréningu sme vyhodnotili situáciu tak, že nemôže nastúpiť. Bojuje so zranením. Verím, že mu teraz pomôže čas na doliečenie a že bude na prvý finálový zápas pripravený," povedal podľa nhl.com Cassidy. Boston sa vo finále stretne s víťazom Západnej konferencie, San Jose Sharks vedú nad St. Louis Blues 2:1.

 

"Nemyslím si, že je to vážne zranenie, ale už som to raz o jednom našom hráčovi povedal a bola z toho dlhšia pauza. Verím, že na ďalšie kolo bude v poriadku," uviedol kormidelník "medveďov."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It wouldn’t be a celebration without Big Zee.

Príspevok, ktorý zdieľa Boston Bruins (@nhlbruins),

 

"Medvede" si zahrajú o Stanley Cup dvadsiatykrát v histórii. V drese hostí nehral slovenský obranca Zdeno Chára, dôvod absencie nezverejnili, brankár Jaroslav Halák bol iba na striedačke.

 

Boston uspel v siedmom zápase za sebou. Rozhodujúci duel mal troch hlavných hrdinov - brankár Tuukka Rask si pripísal 24 zákrokov a útočníci Patrice Bergeron (2+1) s Davidom Pastrňákom (1+2) dosiahli tri body. Vo finále sa Bruins stretnú s víťazom série San Jose Sharks - St. Louis Blues, po treťom zápase vedie San Jose 2:1.

 

3. kolo play off NHL

 

4. zápas finále Východnej konferencie:

Carolina - Boston 0:4

/konečný výsledok série: 0:4, Boston postúpil do finále play off/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies