Bosna a Hercegovina nastúpi proti Slovensku aj s Džumhurom

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 16:26 • 2 min
Bosna a Hercegovina nastúpi proti Slovensku aj s Džumhurom

BRATISLAVA - Kvinteto slovenských tenistov Lukáš Lacko, Andrej Martin, Martin Kližan, Jozef Kovalík a Norbert Gombos sa dostalo do užšej nominácie nového daviscupového kapitána Dominika Hrbatého na zápas s Bosnou a Hercegovinou.

slovakia

left justify in out

Duel 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny sa uskutoční 6.-7. apríla na antuke v bratislavskom NTC. Jeho víťaz postúpi do septembrovej baráže o svetovú skupinu. "Z pôvodnej nominácie vypadol špecialista na štvorhru Igor Zelenay, ktorého trápia problémy so stehenným svalom," informoval Hrbatý.

 

Hlavná časť výpravy Bosny a Hercegoviny s triom Mirza Bašič, Tomislav Brkič, Nerman Fatič príde do Bratislavy už v pondelok 2. apríla. Najlepší hráč hostí Damir Džumhur, 30. na svete, priletí zo Sarajeva do Viedne v utorok.

 

V daviscupovej histórii pôjde o prvé vzájomné stretnutie medzi Slovenskom a Bosnou a Hercegovinou. Bude sa hrať v novom dvojdňovom formáte na dva víťazné sety. Úvodné piatkové dvojhry odštartujú o 16.00 h. V sobotu od 14.00 h sú na programe štvorhra a záverečné single. Hlavným rozhodcom bude Brit Phil Evans, v úlohe empajrových arbitrov sa predstavia Nemec Timo Janzen a Tunisan Yassine Lakhdar. Slováci vlani v septembri v NTC ešte pod vedením Miloslava Mečířa zdolali v baráži Poľsko 4:1 a udržali sa v druhej lige.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies