Boris Kollár začal novú kariéru a už sa vyhráža politikom: Na každého niečo viem!

NETKY.SK • 14 November 2015, 11:55 • 2 min
Boris Kollár začal novú kariéru a už sa vyhráža politikom: Na každého niečo viem!

BRATISLAVA - Známy podnikateľ a multiotecko Boris Kollár sa rozhodol vstúpiť do politiky. Pred nedávnom založil vlastnú stranu Sme rodina, ktorá vznikla premenovaním regionálnej strany Náš kraj z východného Slovenska.

slovakia

left justify in out

Kollár do politiky vstupuje preto, aby ochránil svoju rodinu. “Ale nielen svoju rodinu, chcem chrániť aj vaše rodiny, rodiny všetkých Slovákov,“ konštatoval tlačovej besede. 

 

V rozhovore pre týždenník Život sa vyhráža politickým súperom: „Ak mi niekto bude chcieť niečo vyčítať, musí rátať s tým, že za 25 rokov viem na každého veľmi veľa,“ odpovedá Kollár bojovne.

 

Na jeho deti a spôsob života by mu nik nemal siahnuť: „Ak niekto bude mňa napádať cez deti, odrazí sa to odo mňa ako od sklenej kopule a odpoviem mu, čo urobil on,“ vysvetľuje. „Prežil som 25 rokov boja v podnikaní, myslíte, že nezvládnem tých 150... politikov?“ chrlí pred voľbami. Na priamu otázku však vyhrážky politickým konkurentom poprel: „Ja nie som špinavec, chcem bojovať za niečo, nie proti niečomu. My nemáme krvavé oči, vidíme, ako sa tu žije, chceme to zmeniť. Nejdeme bojovať proti Smeru alebo nejakej pravicovej strane, vôbec nie!“ dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies