Boris Kollár má na krku žalobu: Chcú od neho takmer 400-tisíc

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 11:47 • 2 min
Boris Kollár má na krku žalobu: Chcú od neho takmer 400-tisíc

BRATISLAVAA - Boris Kollár pred ostatnými parlamentnými voľbami tvrdil, že na predvolebnú kampaň svojej strany Sme rodina plánuje minúť 300-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

To však ešte podľa denníka Nový Čas nerátal s tým, že ďalších takmer 400-tisíc eur (377-tisíc) bude od neho požadovať aj spoločnosť Fox One, ktorá tvrdí, že Sme rodina jej dlhuje peniaze za reklamné služby ešte z roku 2012.

 

Kollár totiž svoju stranu pred voľbami založil tak, že nezbieral podpisy, ale premenoval už existujúcu Stranu občanov Slovenska. A práve tá mala využívať služby spoločnosti Fox One, za ktoré nezaplatila.

 

"Naša spoločnosť má splatnú a uznanú pohľadávku voči Sme rodina (predtým Strana občanov Slovenska - SOSKA) vo výške 377.185,12 eura. Pohľadávka vznikla titulom zmluvy o reklamnej činnosti zo dňa 1.1.2012," píše sa v správe pre Štátnu komisiu pre voľby, ktorú má denník k dispozícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies