Bopanna a Qureshi v sezóne 2014 opäť spoločne

NETKY.SK • 18 Október 2013, 14:59 • 2 min
Bopanna a Qureshi v sezóne 2014 opäť spoločne

NAÍ DILLÍ - Indický deblový špecialista Rohan Bopanna a pakistanský takisto na štvorhru zameraný tenista Aisam-Ul-Haq Qureshi v sezóne 2014 opäť spoja svoje sily na kurte, ale aj v symbolickej rovine v rámci úsilia o búranie bariér športom.

slovakia

left justify in out

"Už sme si to prediskutovali a budeme spoločne nazad v sezóne 2014. Tešíme sa na obnovenú kooperáciu, azda bude dobre fungovať," citujú Gulf News Bopannu, ktorý v tomto súťažnom ročníku hral prevažne s Francúzom Édouardom Rogerom-Vasselinom, zatiaľ čo Qureshi skúšal šťastie najmä po boku Holanďana Jeana-Juliena Rojera.

Ind a Pakistanec, ktorí majú prezývku Indo-Pak Express, naposledy spolu hrali v novembri 2011 na deblovej časti koncoročného šampionátu ATP World Tour Finals v londýnskej hale O2 Arena, v základnej skupine skončili so zápasovou bilanciou 0:3.

Tridsaťtriročný Bopanna figuruje na piatej priečke v príslušnom svetovom rebríčku, rovesníkovi patrí 15. pozícia. Spoločne majú na konte štyri tituly z hlavnej profesionálnej úrovne ATP World Tour.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies