Bon Jovi spieval v New Yorku pre hasičov pri príležitosti výročia útokov

NETKY.SK • 8 September 2011, 15:19 • 2 min
Bon Jovi spieval v New Yorku pre hasičov pri príležitosti výročia útokov

Bon Jovi spieval v New Yorku pre hasičov pri príležitosti výročia útokov

slovakia

left justify in out

img

Americký rocker Jon Bon Jovi sa vrátil v stredu na požiarnu stanicu na newyorskom Manhattane, kde vzdal hold hasičom pri príležitosti desiateho výročia teroristických útokov z 11. septembra 2001.

Rodák z amerického štátu New Jersey v stredu zaspieval hasičom pieseň "America The Beautiful" (Krásna Amerika) a jeho vystúpenie nakrúcal štáb televízie NBC, ktorá pripravuje na sobotu 10. septembra mimoriadne podujatie súvisiace s americkou národnou futbalovou ligou "NFL Kickoff 2011: Back to Football". Podujatie bude pozostávať z futbalu, hudby a pocty všetkým záchranárom z 11. septembra 2001.

Spevák Jon Bon Jovi zaspieval tú istú skladbu aj počas vystúpenia, ktoré odvysielali celoštátne 23. septembra 2001 pred začiatkom prvého zápasu NFL po 11. septembri. Bon Jovi uviedol v interview po stredajšom vystúpení, že to bolo "rovnako dojímavé ako vtedy".

Spevák strávil tri desaťročia koncertnými turné, na ktorých spieval skladby ako "Livin' on a Prayer" a "It's My Life". Jeho skupina Bon Jovi predala vyše 100 miliónov nosičov po celom svete.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies