Bláznivá hromadná dopravná nehoda: Sedem áut a šesť opitých vodičov!

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 10:36 • 2 min
Bláznivá hromadná dopravná nehoda: Sedem áut a šesť opitých vodičov!

ATLANTA – Zrazom opitých vodičov by sa dala nazvať hromadná dopravná nehoda, ktorá sa stala v americkom štáte Georgia. Celú nehodu zapríčinil chodec, ktorý vbehol na cestu a spôsobil zrážku siedmich áut. Čo je však zaujímavé na celej nehode je fakt, že šiesti zo siedmich vodičov boli opití!

slovakia

left justify in out

„Chodec vbehol na cestu I-75 v blízkosti letiska Hartsfield-Jackson v Atlante okolo tretej ráno," povedala hovorkyňa polície Danielle Rosová. Chodca zrazilo auto, do ktorého narazilo ďalších šesť vozidiel. „Našťastie nikto nezomrel,“ komentovala celú udalosť Rosová.

Chodec sa však nachádza v nemocnici v kritickom stave. Vodiči William Scott Kirk II, Najm Martinez, Joseph Daise, Tawan Hayes and Joshua Noble sú všetci vo väzbe a sú obvinení z riadenia vozidla pod vplyvom alkoholu. Šiesty vodič, ktorý utrpel ľahšie zranenia je v nemocnici a odtiaľ poputuje takisto do väzby, pretože aj on bol pod vplyvom.

Chodca obvinili zo všeobecného ohrozenia a z nepovoleného vstupu na vozovku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies