BJJ Summer Week 2016 Cagliari

NETKY.SK • 29 September 2016, 14:25 • 2 min
BJJ Summer Week 2016 Cagliari

CAGLIARI - Predposledný septembrový týždeň si užili priaznivci Brazilskeho Jiu Jitsu na talianskom ostrove Sardinia kde sa konal kemp pod názvom BJJ Summer Week. Kemp bol organizovaný pod uznávaným trénerom Nickom Brooksom, ktorý je čierny pás pod legendárnym Rogerom Graciem a hlavným trénerom jedného z najlepších klubov Anglicka Mill Hill Bjj.

slovakia

left justify in out

Kemp trval päť dní, každý deň sa trénovalo trikrát.  Hodinu a pol sa nacvičovali techniky a tridsať minút sa sparovalo. Tréningy prebiehali trocha iným štýlom ako klasicky v akadémiach. Boli to skorej semináre kde sa diskutovalo o dôležitých detailoch, možných chybách a presnom načasovaní techník.

 

Tréningy viedli uznávaní inštruktori z Anglicka, Talianska a aj zo Slovenska.  Z Anglicka to bol už spomínaný Nick Brooks ktorý je masters aj senior majster sveta, viac násobný majster Európy a čierny pás druhého stupňa pod Rogerom Graciem. Vedie akadémiu v Mill Hill, a patrí pod neho aj jedna akadémia v Berlíne a aj akadémia ktorá hosťovala letný kemp A 21 Cagliari.

 

Druhým inštruktorom z anglicka bol David Onuma, viacnásobný šampión Európy a čierny pás pod legendárnym majstrom Ricardom De La Rivom. Jeho tímom je Combined Fighting Systems.

 

 

 

Ďalší inštruktor bol chorvátsky Dejan Mihanovič hlavný inštruktor chorvátskeho tímu Roger Gracie Split. Dejan je čierny pás pod Rogerom Graciem.

 

Taliansko zastupoval prezident IBJJF pre túto krajinu Dario Bacci, ktorý je čierny pás pod Jean Jaques Machadom.

 

Tréningy No Gi viedol mladý talentovaný zápasník Nastasa Silviu Georgian, ktorý je modrý pás pod Nickom Brooksom. Zápaseniu sa však venuje od 6 rokov a je vicemajstrom Rumunska v zápasení.

 

 

 

Slovensko zastupovalo pár členov tímu BJJ Slovakia a jeho hlavný inštruktor Ľubomír Repaský, ktorý je čierny pás pod Nickom Brooksom.

 

Medzi tréningmi mali účastníci možnosť zúčastňovať sa poznávacích výletov na ostrove, alebo oddychovať na pláži.  Podľa slov viacerých účastníkov sa jednalo o jeden z ich najlepších kempov v doterajšom športovom živote, takže sa milovníci Brazílskeho Jiu Jitsu môžu určite  tešiť na pokračovanie tejto medzinárodnej akcie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies