Biznis ako biznis: Žena na internete predáva svoje materské mlieko

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 19:09 • 2 min
Biznis ako biznis: Žena na internete predáva svoje materské mlieko

SYDNEY - Často sa hovorí, že ľudia sú schopní kúpiť všetko, čo platí najmä pre Ameriku. Jedna mamička však v obchodnej sfére prekročila ďalšiu hranicu.

slovakia

left justify in out

On-line predaj je stále populárnejší a možno prostredníctvom neho predávať viacmenej čokoľvek. Anonymná matka po pôrode svojho dieťaťa vycítila jedinečnú príležitosť a začala podnikať.

 

Tvrdí, že je mladá, atraktívna žena a veľkými prsiami, pričom má nadmerne veľa mlieka, o ktoré je ochotná sa podeliť s ostatnými, samozrejme za peniaze. Obsah 250 ml predáva za 20 dolárov, čo je podľa nej primeraná cena.

 

Svoj biznis prevádzkuje cez online obchod na stránke Craigslist, informuje The Sunshine Coast Daily.

 

Prírodou obdarená mamička najskôr poskytla svoje mlieko do miestnej mlieko-banky pre ženy, ktoré majú opačný problém.

 

Teraz však záujemcovia o jej produkt tvoria o mnoho pestrejšie zastúpenú skupinu. Častými odberateľmi sú údajne fitness športovci.

 

Odborníci ale pred týmto tovarom varujú. Podľa austrálskeho zákona nie je dovolené kupovať alebo predávať časti ľudského tela, vrátane materského mlieka.

 

Materské mlieko je všeobecne zdravé a bezpečné, avšak lekári neodporúčajú jeho konzumáciu od cudzích žien. Štúdia vykonaná v roku 2015 zistila, že mlieko predávané on-line bolo často kontaminované a obsahovalo vysoké množstvá baktérií.

 

Mlieko musí byť skladované a prepravované podľa prísnych predpisov, aby sa zabránilo množeniu baktérií a kontaminácii. Za týmto účelom sa v nemocniciach používa väčšinou pasterizované mlieko, ktoré je vždy pred spotrebou testované.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies