Bielorusi prídu na Slovakia Cup do Nitry s hráčmi výhradne z domácich klubov

NETKY.SK • 2 Február 2017, 14:20 • 2 min
Bielorusi prídu na Slovakia Cup do Nitry s hráčmi výhradne z domácich klubov

MINSK - V širšej nominácii bieloruskej hokejovej reprezentácie na budúcotýždňový turnaj Slovakia Cup 2017 v Nitre figuruje aktuálne až 29 hráčov.

slovakia

left justify in out

Tréner Dave Lewis si vybral troch brankárov, deviatich obrancov a až sedemnástich útočníkov. V nominácii má sedem hráčov, ktorí v decembri štartovali v nižšej kategórii na svetovom šampionáte hráčov do 20 rokov a pre Bielorusko vybojovali postup medzi elitu. V tíme sú výhradne hokejisti pôsobiaci v domácich kluboch.

 

Na turnaji v Nitre nastúpia Bielorusi v piatok 10. februára o 14.30 h proti Švajčiarom, o deň neskôr si zmerajú sily so Slovenskom (18.00) alebo ruským olympijským výberom (14.30). Tím Bieloruska v decembri na podujatí vo Švajčiarsku vyhral nad družstvom Slovenska vysoko 7:1.

Nominácia hokejovej reprezentácie Bieloruska na budúcotýždňový turnaj Slovakia Cup v Nitre:


Brankári: Alexander Osipkov (Bielorusko "20"), Michail Karnauchov (Dinamo Molodečno), Maxim Maľutin (Šachťor Soligorsk)


Obrancovia: Pavel Vorobej, Pavel Kazakevič, Nikita Mickevič (všetci Dinamo Molodečno), Roman Dostanko, Iľja Suško (obaja Šachťor Soligorsk), Dmitrij Zalamaj (HK Gomeľ), Jegor Ivanov (HK Mogiľov), Nikita Ustinenko (Dinamo Minsk/KHL), Kirill Čajka (Bielorusko "20")


Útočníci: Dmitrij Ambrožejčik, Danila Karabaň, Stanislav Lopačuk, Artur Gavrus (všetci Dinamo Minsk/KHL), Jevgenij Astankov, Arťom Demkov, Arťom Levša (všetci Šachťor Soligorsk), Andrej Belevič, Vladimir Džig, Alexander Kogaľov, Maxim Parfejevec, Pavel Razvadovskij, Viktor Turkin (všetci Junosť Minsk), Pavel Bojarčuk, Michail Stefanovič (obaja Neman Grodno), Ruslan Vasiľčuk, Nikita Feoktistov (Dinamo Molodečno)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies