Biatlon-SP: Svendsen víťazom, Hurajt na 28. mieste

NETKY.SK • 11 Január 2014, 14:39 • 2 min
Biatlon-SP: Svendsen víťazom, Hurajt na 28. mieste

RUHPOLDING - Svetový pohár v biatlone v Ruhpoldingu (Nem.) - vytrvalostné preteky mužov.

slovakia

left justify in out

Nórsky reprezentant Emil Hegle Svendsen sa stal víťazom sobotňajších vytrvalostných pretekov na 20 km, ktoré boli súčasťou 5. kola Svetového pohára v biatlone v nemeckom Ruhpoldingu. Svendsen urobil iba jednu chybu na strelnici a v Chiemgau Arene finišoval s náskokom 14,8 s pred ruským prekvapením Alexejom Volkovom. Stupne víťazov v druhých vytrvalostných pretekoch sezóny doplnil Rus Jevgenij Usťugov, ktorý zaostal o 16,5 s za víťazom.

Skvelý strelecký výkon predviedol slovenský reprezentant Pavol Hurajt, ktorý skončil na 28. mieste a získal 13 bodov do hodnotenia Svetového pohára. Už 35-ročný skúsený harcovník vybielil všetkých 20 terčov na štyroch streleckých položkách a len horší bežecký výkon ho pripravil o lepšie umiestnenie. Ďalší traja Slováci si už body do SP nepripísali. Martin Otčenáš skončil šesťdesiaty prvý, Miroslav Matiaško sedemdesiaty štvrtý a Dušan Šimočko sedemdesiaty deviaty. V cieli klasifikovali 100 biatlonistov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies