Bezohľadný vodič unikal pred policajtami v Nitrianskych Sučanoch. Zastavil ho až defekt pneumatiky

NETKY.SK • 22 Január 2024, 17:06 • 2 min
Bezohľadný vodič unikal pred policajtami v Nitrianskych Sučanoch. Zastavil ho až defekt pneumatiky

NITRIANSKE SUČANY - Vodič BMW sa pokúsil uniknúť pred policajtmi v Nitrianskych Sučanoch, no jeho "spanilá" jazda sa skončila defektom. Po zatknutí za absenciu vodičského oprávnenia sa odhalila aj podozrivá látka na palubnej doske, čo vyústilo aj do obvinenia prečinu Nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

slovakia

left justify in out

Policajná hliadka z Nitrianskych Sučian si všimla podozrivé motorové vozidlo značky BMW, ktoré sa snažila predpísaným spôsobom zastaviť, načo však vodič nereagoval. Pred policajtami začal unikať cestou popri rieke Nitrica, následne po poli, odkiaľ prešiel do obce Diviacka Nová Ves. Vodič zastavil, až keď zistil, že na danom motorovom vozidle dostal defekt.

 

Vodič bol na mieste zadržaný, z dôvodu, že jazdil bez vodičského oprávnenia, ktoré mu bolo pred dvomi rokmi zadržané. Avšak, to nebolo všetko. Policajti vizuálne spozorovali, že na palubnej doske sa nachádza biela kryštalická látka a nadobudli podozrenie, že sa môže jednať o drogy.


Po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo voči 27-ročnému mužovi vznesené obvinenie z prečinu Marenie výkonu úradného rozhodnutia. Zároveň bol podaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby, s ktorým sa súd stotožnil. Vo veci nájdených a podozrivých látok bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu Nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Zadržané látky boli zaslané na expertízne skúmanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Trenčíne, Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies