Mick Jagger je po operácii už fit! Zverejnil video, v ktorom divoko tancuje

NETKY.SK • 15 Máj 2019, 20:21 • 2 min
Mick Jagger je po operácii už fit! Zverejnil video, v ktorom divoko tancuje

NEW YORK - Spevák anglickej kapely The Rolling Stones Mick Jagger, ktorý začiatkom apríla podstúpil zdravotný zákrok a podľa nepotvrdených informácií mu vymenili srdcovú chlopňu, sa už zotavil.

slovakia

left justify in out

V stredu zverejnil 75-ročný spevák na Twitteri video, v ktorom predvádza svoje charakteristické divoké pohyby a tancuje pred zrkadlom v hudobnom štúdiu.

 

The Rolling Stones v dôsledku Jaggerových zdravotných problémov odložili turné No Filter po Spojených štátoch a Kanade, ktoré sa malo konať od 20. apríla do 29. júna. Jagger aj kapela však sľubujú fanúšikom, že sa budú snažiť vrátiť na pódiá čím skôr.

 


The Rolling Stones vznikli v roku 1962. V súčasnosti vo formácii pôsobia Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts a Ronnie Wood. Niekoľkonásobní držitelia Grammy majú na konte hity ako (I Can't Get No) Satisfaction, Wild Horses, Brown Sugar, Paint It Black, Jumpin' Jack Flash, Street Fighting Man, Honky Tonk Women, You Can't Always Get What You Want, Gimme Shelter, Angie či Start Me Up.

 

Podľa odhadov predali viac ako 250 miliónov kópií nahrávok. Desať ich štúdioviek je v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias podľa magazínu Rolling Stone a v roku 2004 kapelu tento magazín zaradil na štvrtú priečku rebríčka 100 najlepších interpretov všetkých čias. V roku 1989 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. V decembri 2016 vydali zatiaľ posledný album Blue & Lonesome, ktorý dobyl UK Chart.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona