Vodič vrazil do skupiny cyklistov. Jeden zomrel a traja sú ťažko zranení

NETKY.SK • 19 Máj 2022, 06:40 • 2 min
Vodič vrazil do skupiny cyklistov. Jeden zomrel a traja sú ťažko zranení

VARŠAVA – Jeden cyklista prišiel o život a ďalší minimálne traja utrpeli ťažké zranenia pri nehode, ku ktorej došlo v stredu južne od Varšavy.

slovakia

left justify in out

Vodič osobného auta tam vrazil do skupiny 14 cyklistov, informovala agentúra AP s odvolaním sa na poľské médiá a hasičov. K tragickej udalosti došlo v obci Przypki ležiacej zhruba 30 kilometrov od poľskej metropoly. Vodič z miesta činu ušiel a polícia po ňom vyhlásila pátranie. Bližšie podrobnosti neboli bezprostredne známe.

 

 

Na mieste nehody zasahovalo viacero sanitiek a vrtuľník záchrannej služby. Snahy o resuscitáciu obete neboli úspešné. Štyroch zranených previezli do nemocnice a viacero ďalších s ľahšími poraneniami zdravotníci ošetrili priamo na mieste. Osobu s najvážnejšími zraneniami transportovali letecky do Varšavy, uvádza televízia TVN24.

 

Možno vás zaujme: Slovenský diplomat zahynul pri splave rieky v Bosne a Hercegovine



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies