Berlusconiho Ruby konečne vypovedala pred súdom

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 15:45 • 2 min
Berlusconiho Ruby konečne vypovedala pred súdom

MILÁNO - Žena obvinená z toho, že poskytla vtedajšiemu premiérovi Silviovi Berlusconimu platené sexuálne služby, v piatok prvýkrát vypovedala pred súdom. V procese sú obvinení traja muži, ktorí mali vtedy len 17-ročnú Karimu El Mahrougovú známu ako Ruby "dohodiť" Berlusconimu. Verdikt by mal súd vyniesť už budúci mesiac.

slovakia

left justify in out

Talianska prokuratúra žiada pre samotného expremiéra Berlusconiho šesťročný trest za to, že mal údajne intímny pomer s neplnoletou marockou tanečnicou počas notoricky známych "bunga bunga" party v jeho vile pri Miláne. Prokuratúra tiež trvá na doživotnom zákaze vykonávania verejnej funkcie. Sedemdesiatšesťročný mediálny magnát, miliardár a stredopravicový politický líder obvinenia odmieta. El Mahrougová, ktorá v apríli uskutočnila dramatický protest pred súdom v Miláne, vždy popierala, že by bola prostitútka, alebo že by s Berlusconim mala sexuálnu aféru. Expremiér je stíhaný aj v niekoľkých ďalších kauzách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies