Benzema zariadil víťazstvo Realu Madrid v príprave nad PSG

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 07:11 • 2 min
Benzema zariadil víťazstvo Realu Madrid v príprave nad PSG

GÖTEBORG - Francúzsky futbalový reprezentant v službách Realu Madrid Karim Benzema zariadil víťazstvo svojho tímu v rámci prípravy pred novou sezónou španielskej Primera Divisón 2013/2014 v švédskom Göteborgu nad francúzskym ligovým šampiónom Paríž Saint-Germain 1:0.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník sa presadil v 23. min, keď zužitkoval nahrávku nemeckého stredopoliara Mesuta Özila. Špecifickú príchuť mal tento duel pre nového kouča "bieleho baletu" Carla Ancelottiho, keďže práve on doviedol PSG v uplynulej sezóne 2012/2013 k celkovo tretiemu primátu a prvému po devätnástich rokoch.

Obe mužstvá si v stretnutí vypracovali dostatok gólových príležitostí, no ani jeden z hráčov v poli už po Benezemovi nedokázal prekonať gólmana na jednej či druhej strane. "Niečo nám dnes večer chýbalo. Bojovali sme s kondíciou. Vždy je ťažké, hrať proti takému svetoznámemu tímu ako je Real Madrid, no dúfame, že budeme pripravený na budúcotýždňový zápas s Bordeaux (súboj o francúzsky Superpohár - pozn.)," uviedol brankár Parížanov Salvatore Sirigu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies