Benítez nemá nič proti Ronaldovi

NETKY.SK • 4 August 2015, 11:06 • 2 min
Benítez nemá nič proti Ronaldovi

MNÍCHOV - Bez dvoch hviezd svojej ofenzívy Cristiana Ronalda a Karima Benzemu pricestovala výprava Realu Madrid do Mníchova na medzinárodný turnaj Audi Cup.

slovakia

left justify in out

Obaja plus obranca Fábio Coentrao chýbajú zo zdravotných dôvodov. "Ronalda trápi chrbát," poznamenal kouč "bieleho baletu" Rafael Benítez, ktorý zároveň dôrazne poprel akékoľvek nezhody s portugalským zakončovateľom. "Medzi nami nie sú žiadne problémy. Som s ním maximálne spokojný, je výborný. Vždy chce víťaziť, to platí aj na tréningu. Je to skvelý profesionál a jeho mentalita je absolútne super. Žiaľ, teraz tu nie je s nami."

 

Nový kouč Realu sa na tlačovej konferencii nevyhol ani téme možného odchodu Garetha Bala. "On je pre nás kľúčovým hráčom. Vidím na ňom, ako chce za nás hrať, je tu šťastný. Som si istý, že odohrá skvelú sezónu," poznamenal Benítez, ktorý berie podujatie v bavorskej metropole ako skvelú príležitosť ukázať, že mužstvo je pripravené na úlohy v nasledujúcej sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies