Becker skončil v BBC, sústredí sa na prácu s Djokovičom

NETKY.SK • 21 December 2013, 16:47 • 2 min
Becker skončil v BBC, sústredí sa na prácu s Djokovičom

BERLÍN - Nemecká tenisová legenda Boris Becker po tom, čo sa stal šéftrénerom srbskej hviezdy Novaka Djokoviča, už nebude spolukomentátor britskej televízie BBC.

slovakia

left justify in out

Nemecká tenisová legenda Boris Becker sa vzdal svojho miesta v televízii BBC, kde pôsobil ako komentátor. Jeho primárnou prácou je teraz trénovať srbskú tenisovú hviezdu Novaka Djokoviča. Štyridsaťšesťročný Becker pracoval v BBC od roku 2002, pričom v tejto funkcii mu robili kolegov aj bývalí súperi z kurtov John McEnroe a Pat Cash. Becker sa k Djokovičovi pripojil v jeho tréningovom kempe v španielskej Marbelle.

"Na takejto vrcholnej úrovni aj drobnosti rozhodujú o tom, či vyhráte alebo skončíte druhý. Stále si dokážem s Novakom vymeniť pár loptičiek, ale moja práca bude už aj o niečom inom. Budem si obliekať teplákovú súpravu, ale viac práce venujem videoanalýzam, aby som z Novaka spravil ešte lepšieho hráča," povedal Becker na margo ukončenia práce spolukomentátora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies