Bauza prišiel do Španielska získať Messiho späť do reprezentácie

NETKY.SK • 10 August 2016, 13:25 • 2 min
Bauza prišiel do Španielska získať Messiho späť do reprezentácie

BARCELONA - Reprezentačný tréner argentínskych futbalistov Edgardo Bauza pricestoval do Španielska s cieľom presvedčiť útočníka FC Barcelona Lionela Messiho, aby neukončil pôsobenie v národnom mužstve jeho vlasti. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Messimu sa v tomto roku nepodarilo ani v treťom veľkom finále s Argentínou získať trofej a po neúspešnom finále Copa America sa rozhodol ukončiť reprezentačnú kariéru. "S Argentínou sa mi opäť nepodarilo získať titul na veľkom turnaji. Bolí ma to oveľa viac, ako ktoréhokoľvek iného hráča, ktorý reprezentuje svoju krajinu. Argentínsky národný tím je po finálovej prehre na Cope už pre mňa minulosťou, tak to je," povedal argentínsky reprezentant po neúspešnom finále.

 

"Prišiel som sem hovoriť o futbale. Dúfam, že mi povie o svojej frustrácii, ktorá viedla k týmto slovám," povedal Bauza pri svojom príchode do Španielska. Podľa slov kouča dvojnásobných majstrov sveta vyústi rozhovor s Messim k definitívnemu ortieľu.

 

Bauza nahradil začiatkom mesiaca pri reprezentačnom kormidle Gerarda Martina. Nového trénera čaká náročná úloha v pokračujúcej kvalifikácii o postup na MS 2018 do Ruska. V juhoamerickej časti patrí Argentíne zatiaľ tretia priečka, 1. septembra ju však v Buenos Aires čaká ostrá skúška proti lídrovi tabuľky z Uruguaja.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies