Batoľa sa prechádzalo po rušnej ceste plnej áut

NETKY.SK • 27 Apríl 2014, 14:51 • 2 min
Batoľa sa prechádzalo po rušnej ceste plnej áut

BRIGHAM CITY - Polícia v americkom štáte Utah oznámila, že vodič zbadal bábätko liezť cez rušnú štvorprúdovú ulicu - ale dieťa je už doma v bezpečí. Úrady zistili, že k nebezpečnej situácii došlo po tom, čo bábätko vybrala jeho sedemročná sestra z postieľky. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Vodič, ktorý chlapca v piatok večer 25. apríla zachránil, ho vrátil matke a zatelefonoval na políciu v meste Brigham City v Utahu.
      

Nemenovaná matka vysvetlila polícii, že dieťa uložila do postieľky späť a ona oddychovala. Jej dcéra potom brata z postieľky vybrala a hrala sa s ním za domom v záhrade, ale jemu sa akosi podarilo dostať odtiaľ preč.
      

Polícia dodala, že bábätko prekonalo lezením vzdialenosť takmer celého bloku domov, keď ho zbadali v cestnom pruhu, najbližšom k chodníku.
      

Polícia tiež informovala, že s najväčšou pravdepodobnosťou nevznesie žiadne obvinenia, ale prípad odovzdala úradu na ochranu rodiny a detí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies