Barrichello prirovnal Hamiltona k Sennovi

NETKY.SK • 9 Jún 2011, 09:55 • 2 min
Barrichello prirovnal Hamiltona k Sennovi

Barrichello prirovnal Hamiltona k Sennovi - Formula 1 Britský pilot seriálu Formula 1 Lewis Hamilton sa poučí zo svojich chýb rovnako ako Ayrton Senna. Myslí si to pretekár stajne Williams Rubens Barrichello.

slovakia

left justify in out

img

Britský pilot seriálu Formula 1 Lewis Hamilton sa poučí zo svojich chýb rovnako ako Ayrton Senna. Myslí si to pretekár stajne Williams Rubens Barrichello.
      Hamilton si v uplynulých dňoch užil spŕšku kritiky zo strany divákov a konkurentov, keď na Veľkej cene Monaka nerozvážne atakoval Barrichellovho tímového kolegu Pastora Maldonada a dostal sa s ním do kolízie. Majster sveta z roku 2008 sa neskôr za svoje správanie ospravedlnil.
      "Lewis je veľký pretekár," povedal o Hamiltonovi Barrichello, podľa ktorého bude Brit s pribúdajúcim vekom dozrievať. "O desať rokov sa Lewis pozrie späť a povie si 'nemal som to skúšať' alebo 'áno, mal som v tom pokračovať'. Nemyslím si, že teraz z neho urobíte najskúsenejšieho pretekára tak, že ho chytíte a poviete mu 'Lewis toto si nemal robiť', pretože tak to nefunguje," dodal.
      Podľa Barrichella Hamilton pripomína legendárneho brazílskeho pilota a trojnásobného majstra sveta Ayrtona Sennu, ktorý zomrel v roku 1994 pri nehode na VC San Marína. Senna bol známy tým, že v úvodných rokoch kariéry sa niekoľkokrát dostal do kolízie nielen so súpermi, ale aj tímovými kolegami.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies