Barcelončania mali dvojdňové voľno, Messi si užil sneh v Andorre

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 14:33 • 2 min
Barcelončania mali dvojdňové voľno, Messi si užil sneh v Andorre

MADRID - Na snehu, na narodeninovej oslave a so starými kamarátmi. Tak strávili krátku dovolenku najväčšie futbalové hviezdy FC Barcelona. Kouč Kataláncov Luis Enrique dal všetkým hráčom dvojdňové voľno, po ktorom sa mužstvo opäť zišlo na štvrtkovom tréningu.

slovakia

left justify in out

Lionel Messi si s rodinou užil sneh na horách v Andorre. Neymar odletel do rodnej Brazílie na narodeninovú oslavu svojej sestry a tretí člen ofenzívneho tria Luis Suarez bol v Anglicku pozrieť svojich bývalých spoluhráčov z FC Liverpool.

 

Barcelončania majú nakročené k obhajobe titulu na viacerých frontoch. Tabuľku Primera Division vedú s náskokom ôsmich bodov pred Atleticom Madrid, v sobotu hostia na svojom štadióne Camp Nou šestnáste Getafe. Ak domáci uspejú, v lige vyhrajú dvanásty duel za sebou a predĺžia sériu bez prehry na 37 zápasov.

 

Enriqueho zverencov čaká kľúčová časť sezóny. V lige odohrajú záverečných desať kôl, predstavia sa aj vo finále Španielskeho pohára a vo vyraďovacej časti Ligy majstrov 2015/2016. Všetky tri súťaže vlani vyhrali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies