Barcelona vo forme, jediná prehra za posledný štvrťrok

NETKY.SK • 9 Február 2015, 10:53 • 2 min
Barcelona vo forme, jediná prehra za posledný štvrťrok

BILBAO - Hráči FC Barcelona zvíťazili v nedeľňajšom stretnutí 22. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División na pôde Athletica Bilbao vysoko 5:2 a v tabuľke La Ligy zaostávajú jeden bod za vedúcim Realom Madrid.

slovakia

left justify in out

Katalánci po sobotňajšom zaváhaní "bieleho baletu" v madridskom derby s Atléticom (0:4) nenechali o deň neskôr nič na náhodu a proti súperovi z Baskicka si schuti zastrieľali. Presné zásahy si podelili Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar a Pedro, jeden gól si strelili hráči Bilbaa sami.

 

Barcelončania ťahajú skvelú sériu, keď triumfovali zakaždým v ostatných deviatich súťažných dueloch. V posledných 21 zápasoch ťahali za kratší koniec iba raz, začiatkom tohto roka v ligovom stretnutí v San Sebastiáne (0:1). Predtým nezvíťazili v decembri na pôde Getafe (0:0) a prvý novembrový deň lanského roka podľahli doma Celte Vigo (0:1). Zo spomenutých ostatných 21 duelov majú hráči FCB obdivuhodné skóre 73:13. "Každé mužstvo má v priebehu sezóny svoje vzostupy a pády. Kto sa s tým najlepšie vyrovná, vyhrá celú ligu. Nie čas byť namyslený na to, že sa nám darí. Musíme sa sústrediť na to, aby sme boli stále lepší a lepší. Momentálne sme druhí," cituje portál goal.com slová trénera FC Barcelona Luisa Enríqueho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies