Barcelona: Messi predĺžil zmluvu do roku 2018

NETKY.SK • 7 Február 2013, 17:51 • 2 min
Barcelona: Messi predĺžil zmluvu do roku 2018

Barcelona Messi predĺžil zmluvu do roku 2018 - Futbal BARCELONA - Lionel Messi predĺžil zmluvu s Barcelonou o ďalšie dva roky a dnes popoludní sa upísal katalánskemu veľkoklubu až do 30. júna 2018.

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Lionel Messi predĺžil zmluvu s Barcelonou o ďalšie dva roky a dnes popoludní sa upísal katalánskemu veľkoklubu až do 30.júna 2018. Argentínsky fenomén tak nasledoval svojich spoluhráčov Xaviho a Puyola, ktorí svoje zmluvy s Barcelonou predĺžili ešte minulý mesiac.

Barcelona má enormný záujem udržať si Messiho pokiaľ to len bude možné a niet sa čomu čudovať, keďže ten v tejto sezóne zaznamenal zatiaľ neuveriteľných 45 gólov v 34 zápasoch.

25-ročný Messi sa vypracoval z mládežníckeho tímu Barcy a za A-tím debutoval v roku 2004 v zápase proti Espanyolu. Mal vtedy 17 rokov. Za uplynulých 8 rokov sa etabloval ako jeden z najlepších hráčov v histórii, prepísal niekoľko rekordov a pomohol svojmu klubu vyhrať mnoho trofejí. Okrem iného to bolo 5 titulov Primera Division, 3x Ligu majstrov 2x Copa del Rey a 2x FIFA World Cup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies