VIDEO: Ruský oligarcha Roman Abramovič si vraj hľadá nové bývanie na exotickom mieste

NETKY.SK • 26 Marec 2022, 15:59 • 2 min
VIDEO: Ruský oligarcha Roman Abramovič si vraj hľadá nové bývanie na exotickom mieste

BRATISLAVA - Podnikateľ, ktorý sa preslávil za hranicami Ruska ako majiteľ futbalového klubu Chelsea, sa ocitol na sankčných zoznamoch po tom, ako Vladimir Putin nariadil útok na Ukrajinu. Podľa najnovších správ by sa chcel presťahovať. Kam vedú jeho kroky?

slovakia

left justify in out

Podľa Bloombergu si hľadá sídlo v Dubaji. Toto tvrdenie podporuje aj fakt, že jedno z jeho súkromných lietadiel pristálo začiatkom marca v spomínanom meste. Meno podnikateľa už spájali s nehnuteľnosťami za milióny dolárov v New Yorku, Londýne aj vo Francúzsku. Má tiež minimálne dve superjachty, niekoľko súkromných lietadiel, helikoptéru a luxusné automobily.

 

img

 

Teraz si vraj hľadá bývanie na ostrove Palm Jumeirah. Len 25 kilometrov od tohto miesta pristál 4. marca Boeing 787-8 Dreamliner, ktorý patrí Abramovičovi a je registrovaný v Holandsku. Nie je však známe, či bol na palube aj podnikateľ, ktorého označujú za blízkeho priateľa ruského prezidenta a zároveň mu pripisujú moc na ukončenie vojny.

 

Prečítajte si tiež: Majiteľ FC Chelsea Roman Abramovič chce ukončiť vojnu na Ukrajine. S Putinom má dobrý vzťah

 

Rozhodnutie Abramoviča môže mať aj ďalšie logické vysvetlenie. Spojené arabské emiráty neprerušili kontakty s Ruskom a neuvalili sankcie na Rusov. V súčasnosti stále vítajú priame lety z Moskvy.

 

 

Možno vás zaujme: Chelsea môže po zmiernení sankcií predávať lístky v obmedzenom množstve




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies