Balotellimu skrátili trest

NETKY.SK • 19 Apríl 2013, 18:29 • 2 min
Balotellimu skrátili trest

RÍM - Vďaka skráteniu disciplinárneho trestu sa taliansky futbalový zakončovateľ Mario Balotelli môže objaviť v zostave AC Miláno už v budúcotýždňovom ligovom stretnutí proti Catanii (28. apríla, pozn.).

slovakia

left justify in out

Za napadnutie rozhodcu v dueli na pôde Fiorentiny (2:2) dostal dvadsaťdvaročný Balotelli trojzápasový dištanc. Kontroverzný útočník v spomenutom súboji dostal žltú kartu, ktorá znamenala stop pre nasledujúce ligové meranie síl, keďže bola už jeho štvrtá. Balotelli navyše dostal trest na ďalšie dve stretnutia za pozápasovú inzultáciu jedného z asistentov hlavného arbitra.

Taliansky reprezentant už vynechal duel proti Neapolu a nezahrá si ani proti Juventusu Turín (v nedeľu 21. apríla, pozn.). Balotelli má tento rok na svojom konte už desať gólov z jedenástich odohraných stretnutí. Po odohratí 32 kôl patrí milánskemu AC tretia priečka, za druhým Neapolom zaostáva o štyri body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies