Bale musí podstúpiť operáciu členka, Realu môže chýbať až tri mesiace

NETKY.SK • 24 November 2016, 14:16 • 2 min
Bale musí podstúpiť operáciu členka, Realu môže chýbať až tri mesiace

MADRID - Waleský futbalista Gareth Bale musí podstúpiť operáciu členka, po ktorej bude Realu Madrid chýbať možno až tri mesiace. Informáciu vo štvrtok potvrdil španielsky klub.

slovakia

left justify in out

Bale sa zranil v utorňajšom dueli skupinovej fázy Ligy majstrov, v ktorom Real triumfoval na pôde Sportingu Lisabon 2:1 a spečatil postup do osemfinále. Dvadsaťsedemročný krídelník podstúpi operáciu Achillovej šľachy 29. novembra v londýnskej nemocnici Kráľa Eduarda VII.

 

Operovať ho bude špecialista James Calder pod dohľadom hlavných klubových lekárov Jesusa Olma a Mikela Aramberriho. Podľa predbežných odhadov bude Bale chýbať v zostave "bieleho baletu" možno až tri mesiace. Vynechá tak blížiace sa El Clasico aj MS klubov FIFA v Japonsku.

 

Waleského reprezentanta od príchodu do Realu Madrid v roku 2013 pravidelne sužujú zranenia. Vo štvrtok sa tak oficiálne pridal na listinu zranených hráčov k Pepemu, Casemirovi, Tonimu Kroosovi i Alvarovi Moratovi. Len prednedávnom sa s vedením klubu dohodol na predĺžení kontraktu do roku 2022.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies